top of page

Openingsuren Wild- en Wandelpark

Tijdens de natuurherstelwerken die duren van oktober tot en met maart, is het park enkel in het weekend geopend.


Dat betekent helaas dat wie van plan was om op een doordeweekse dag het park te bezoeken, een alternatief zal moeten zoeken (zie tip).


Tijdens de herfstvakantie is het park permanent geopend. Houd er wel rekening mee dat omwille van de werken, het park tijdelijk minder attractief is dan gebruikelijk.


In november start dan de tweede fase van de werken waarbij de toplaag van de landduin zal afgeschraapt worden om zo de zandlaag van de landduin naar de oppervlakte te krijgen.


Vanaf dan is het park weer enkel in het weekend toegankelijk tot eind maart 2023.


Aan de ingang van het park hangen informatieborden met de openingstijden.


Wij verontschuldigen ons voor eventuele ongemakken. Het doel van de werken is niet alleen om belangrijke natuurwaarden te herstellen in het gebied maar ook om het park attractiever te maken. Hierdoor moeten we eerst door de zure appel bijten om daarna terug te kunnen genieten van gevarieerde landschappen en vernieuwde infrastructuur.


Tip: ga eens wandelen in domein Kelchterhoef vlakbij. Er is een groot speelbos met speelse belevingselementen om je rot in te ravotten. Of raap nu tamme kastanjes aan de eeuwenoude kastanjedreef.


Multimovepad KelchterhoefComments


Recente berichten
bottom of page